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Vegetable Pótató Fritters!!! |
Vegetable Pótató Fritters!!!
Ingredients
Fór the vegetable pótató fritters:
3/4 cup red lentils
1 small red ónión, chópped
2 clóves óf garlic
2 medium-sized pótatóes (raw)
1 medium-sized carrót
5 tablespóóns all-purpóse flóur
1/2 teaspóón smóked paprika pówder
1 teaspóón regular paprika pówder
1 teaspóón majór
salt
black pepper, tó taste
Fór the sriracha mayónnaise:
3 tablespóóns vegan mayónnaise
1 teaspóón tómató paste
1 teaspóón garlic pówder
1/2 teaspóón smóked paprika pówder
salt
black pepper, tó taste
Preparatión Methód
Cóók the red lentils accórding tó the instructións ón the package. Peel and grate the pótatóes and the carrót.
In a large bówl, cómbine them with the cóóked red lentils, the garlic, the ónión, the flóur, and the spices and stir well.
Heat sóme óil in a large pan, and add abóut 1 1/2 heaped tablespóóns fór each fritter. Cóók them ón medium heat in a són-sticky pan fór three tó fóur minutes ón each side. Alternatively, yóu can alsó make them in the óven fór an óil-free versión (abóut 20 minutes, flipping halfway).
Fór the vegan sriracha mayónnaise, cómbine all ingredients and stir well.
Serve the fritters with a green salad and the sriracha mayónnaise.
Full recipe>> @-22recipe.com
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