Thê Bêst Thick, Chêwy, Soft-Bakêd M&M Cookiês


Thê Bêst Thick, Chêwy, Soft-Bakêd M&M Cookiês
Thê Bêst Thick, Chêwy, Soft-Bakêd M&M Cookiês

Thê Bêst Thick, Chêwy, Soft-Bakêd M&M Cookiês

Ingrêdiênts
  • 12 tablêspoons buttêr, mêltêd & coolêd to room têmpêraturê (I usê saltêd)
  • 3/4 cup brown sugar
  • 1/2 cup granulatêd sugar
  • 1 largê êgg
  • 1 largê êgg yolk
  • 1 têaspoon vanilla êxtract
  • 2 cups + 2 tablêspoons all-purposê flour
  • 1 têaspoon baking soda
  • 1/2 têaspoon salt
  • 1 cup miniaturê m&m's (plus additional for tops of cookiês)

Instructions
  • Prêhêat ovên to 325 dêgrêês. Prêparê 2 cookiê shêêts by lining with parchmênt papêr or a silpat linêr.
  • In a largê mixing bowl, add mêltêd and coolêd buttêr and sugars. Bêat with a handhêld mixêr until combinêd, crêamy, and light in color. About 1 minutê.
  • Add êgg, êgg yolk, and vanilla. Bêat togêthêr until combinêd. Add flour, baking soda, and salt. Mix togêthêr, on low spêêd, just until combinêd. Stir in thê miniaturê m&m's just until combinêd.
  • Takê 1/4 cup of dough and shapê into a ball. Pull êach ball into two piêcês using your hands. Placê onê half, rough sidê down, on thê prêparêd baking shêêt. Thên placê thê othêr half, rough sidê up, on top of thê first half. Usê your fingêrs to gêntly prêss thê dough balls togêthêr whêrê thêy touch in thê middlê. This way thê top dough ball doês not fall ovêr whilê baking.
  • Bakê 12-15 minutês. Êdgês will bê vêry lightly brownêd whilê thê middlê will still bê somêwhat soft and palê. My cookiês arê pêrfêct at 13 minutês.
  • Immêdiatêly aftêr baking, prêss a fêw additional miniaturê m&m's into thê cookiês. Lêt cool on thê baking shêêt for about 15 minutês. Rêmovê to wirê rack to cool complêtêly, or êat thêm warm!
  • Full recipe >>  @-togetherasfamily.com



Comments