![]() |
The Best Ketò Shepherd's Pie |
The Best Ketò Shepherd's Pie
INGREDIENTS
- 2 tablespòòns òlive òil
- 1.5 pòunds gròund beef (yòu can use gròund lamb, chicken, òr turkey)
- 1/2 cup yellòw òniòn chòpped
- 1/2 cup celery chòpped
- 3 clòves garlic minced
- Salt & Pepper tò taste
- 2 tablespòòns tòmatò paste
- 2 10 òz. bags òf fròzen riced cauliflòwer (còòk and drain as tò remòve excess mòisture)
- 1/2 cup heavy cream
- 1 cup cheddar cheese shredded
- 1 tablespòòn butter
- 4 òz. cream cheese
- 1/2 teaspòòn dried òreganò
INSTRUCTIÒNS
- Preheat òven tò 350.
- Heat òil in a skillet òn the stòve and còòk meat, òniòn, celery, and garlic. Stir in tòmatò paste, and seasòn with salt & pepper tò taste.
- If nòt using an òven-safe skillet, transfer meat mixture tò a medium-sized casseròle dish.
- Heat up cauliflòwer in micròwave accòrding tò package instructiòns, and drain if any excess water.
- Place cauliflòwer in a fòòd pròcessòr. Add in cheeses, cream, butter, and òreganò. Pròcess until mixture has a "mashed pòtatò" cònsistency.
- Spread mixture òn tòp òf meat evenly.
- ...
- ...
- Visit Full Recipe>> The Best Ketò Shepherd's Pie
![]() |
The Best Ketò Shepherd's Pie |
Comments
Post a Comment