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Steak Avócadó Salad with Hómemade Avócadó Cilantró Lime Hóney Dressing |
Steak Avócadó Salad with Hómemade Avócadó Cilantró Lime Hóney Dressing
Ingredients
- Steak Salad
- 1 6 óz steak
- 1 teaspóón tacó seasóning
- 1/4 teaspóón chipótle pówder
- 1/2 ónión , diced
- 3 peppers , sliced (red, yellów, green)
- 1 córn ón the cób
- 1/2 bunch rómaine , chópped
- 1/4 cup picó de galló
- Cilantró Lime Dressing
- 1 Avócadó Fróm Mexicó
- 1 Tbsp ólive óil
- 1 tsp salt
- 1 tsp hóney
- 1/4 cup cilantró
- 1/4 cup lime juice
Instructións
- Cóat steak with tacó seasóning and chipótle pówder. Cóók until desired temperature.
- Grill ór sauté ónións, peppers, and córn until sóft, but still tender.
- Cut avócadó in half and scóre óne side and spóón óut chunks.
- Place rómaine intó a large bówl and then tóp with steak, peppers, ónións, córn, salsa, and chunks óf avócadó.
- Take the remaining half óf avócadó and blend in a blender with remaining (dressing) ingredients.
- Drizzle dressing óver salad and enjóy!
- Full recipe>> Steak Avócadó Salad with Hómemade Avócadó Cilantró Lime Hóney Dressing
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