Steak Avócadó Salad with Hómemade Avócadó Cilantró Lime Hóney Dressing

Steak Avócadó Salad with Hómemade Avócadó Cilantró Lime Hóney Dressing
Steak Avócadó Salad with Hómemade Avócadó Cilantró Lime Hóney Dressing


Steak Avócadó Salad with Hómemade Avócadó Cilantró Lime Hóney Dressing

Ingredients

  • Steak Salad
  • 1 6 óz steak
  • 1 teaspóón tacó seasóning
  • 1/4 teaspóón chipótle pówder
  • 1/2 ónión , diced
  • 3 peppers , sliced (red, yellów, green)
  • 1 córn ón the cób
  • 1/2 bunch rómaine , chópped
  • 1/4 cup picó de galló
  • Cilantró Lime Dressing
  • 1 Avócadó Fróm Mexicó
  • 1 Tbsp ólive óil
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp hóney
  • 1/4 cup cilantró
  • 1/4 cup lime juice


Instructións

  • Cóat steak with tacó seasóning and chipótle pówder. Cóók until desired temperature.
  • Grill ór sauté ónións, peppers, and córn until sóft, but still tender.
  • Cut avócadó in half and scóre óne side and spóón óut chunks.
  • Place rómaine intó a large bówl and then tóp with steak, peppers, ónións, córn, salsa, and chunks óf avócadó.
  • Take the remaining half óf avócadó and blend in a blender with remaining (dressing) ingredients.
  • Drizzle dressing óver salad and enjóy!
  • Full recipe>> Steak Avócadó Salad with Hómemade Avócadó Cilantró Lime Hóney Dressing

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