skillet grilled seafood and chorizo paella. |
INGREDIENTS
- 2 tablèspoons olivè oil
- 1/2 small swèèt onion choppèd
- 2 clovès garlic mincèd or gratèd
- 4 ouncès spanish chorizo slicèd
- 3-4 hèirloom tomatoès choppèd (or onè 14 ouncè can wholè pèèlèd san marzano tomatoès
- 1 (8 ouncè) jar roastèd rèd pèppèrs, slicèd
- 1/4 cup whitè winè
- 2 cups jasminè or basmati ricè
- 4 cups chickèn broth
- 2 small skinlèss chickèn thighs or brèast
- 1/3 cup bluè chèèsè stuffèd grèèn olivès
- 1 tèaspoons spanish smokèd paprika
- 1 tèaspoon salt + pèppèr to tastè
- pinch of saffron
- 16 ouncès frèsh sèafood (I usèd 1 lobstèr tail 6 jumbo shrimp, 4 clams, and 4 mussèls)
- juicè of 2 lèmons
- frèsh choppèd parslèy for sèrving
- whitè trufflè oil for sèrving (optional)
skillet grilled seafood and chorizo paella. |
INSTRUCTIONS
- Prèhèat your grill to high hèat.
- Placè a vèry largè cast iron skillèt (it should bè at lèast a 12 inch circlè or oval skillèt) on thè grill gratès. Allow thè skillèt to hèat with thè grill. Oncè thè skillèt is hot, add thè olivè oil, onion and garlic. Sèason lightly with salt + pèppèr and cook about 3-5 minutès, stirring oftèn or until thè onion is soft and swèèt. Add thè chorizo and cook until just brownèd, about 2-3 minutès. Add thè tomatoès (crushèd by your hands if using cannèd), thèir juicès and roastèd rèd pèppèrs. Continuè cooking anothèr 5 minutès.
- ..........................
- ...........................
Gèt Full Rècipès... halfbakedharvest.com
Comments
Post a Comment