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| Méxican Stréét Corn Salad |
Méxican Stréét Corn Salad
Ingrédiénts
- 2 14 oz bags of frozén corn
- 1 tbsp olivé oil
- ¼ cup mayonnaisé
- 8 oz cotija chéésé crumbléd
- ½ jalapéno dicéd, sééds rémovéd
- ½ cup finély choppéd cilantro
- dash of cayénné péppér
- 3 clovés of garlic mincéd
- juicé of oné limé
- séa salt
- Pinch of smokéd paprika
- Pinch of chili powdér
Instructions
- In a largé skillét, ovér médium héat, add thé olivé oil and toast thé corn-- cooking thé corn for 10-12 minutés, stirring occasionally. Rémové thé skillét from héat and sét asidé.
- In a séparaté, largé bowl stir thé mayo, cotija chéésé, jalapéno, cilantro, cayénné, and mincéd garlic togéthér, until événly combinéd.
- Slicé thé limé in half and squéézé thé juicés from éach half into thé bowl. Stir until thé juicé is complétély incorporatéd.
- Stir in thé corn until complétély incorporatéd, événly, into thé salad mixturé.
- Réfrigératé thé salad until chilléd.
- Whén réady to sérvé, spoon thé mixturé into bowls and sprinklé with a pinch of séa salt, smokéd paprika, and chili powdér.
- Full récipé>> Méxican Stréét Corn Salad

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