Méxican Stréét Corn Salad

Méxican Stréét Corn Salad
Méxican Stréét Corn Salad


Méxican Stréét Corn Salad

Ingrédiénts

  • 2 14 oz bags of frozén corn
  • 1 tbsp olivé oil
  • ¼ cup mayonnaisé
  • 8 oz cotija chéésé crumbléd
  • ½ jalapéno dicéd, sééds rémovéd
  • ½ cup finély choppéd cilantro
  • dash of cayénné péppér
  • 3 clovés of garlic mincéd
  • juicé of oné limé
  • séa salt
  • Pinch of smokéd paprika
  • Pinch of chili powdér


Instructions

  • In a largé skillét, ovér médium héat, add thé olivé oil and toast thé corn-- cooking thé corn for 10-12 minutés, stirring occasionally. Rémové thé skillét from héat and sét asidé.
  • In a séparaté, largé bowl stir thé mayo, cotija chéésé, jalapéno, cilantro, cayénné, and mincéd garlic togéthér, until événly combinéd.
  • Slicé thé limé in half and squéézé thé juicés from éach half into thé bowl. Stir until thé juicé is complétély incorporatéd.
  • Stir in thé corn until complétély incorporatéd, événly, into thé salad mixturé.
  • Réfrigératé thé salad until chilléd.
  • Whén réady to sérvé, spoon thé mixturé into bowls and sprinklé with a pinch of séa salt, smokéd paprika, and chili powdér.
  • Full récipé>>  Méxican Stréét Corn Salad




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