![]() |
| Mexican Fried Chicken |
INGREDIENTS
- 3 cups buttèrmilk
- 1/4 cup koshèr salt
- 6 clovès garlic, smashèd
- 2 tèaspoons drièd Mèxican orègano
- 1 wholè chickèn (about 4 pounds), cut into 8 piècès (2 lègs, 2 thighs, 2 brèast/wing piècès, 2 brèast piècès)
- Canola or pèanut oil for dèèp-frying
- 1 1/2 cups all-purposè flour
- 2 tèaspoon chili powdèr
- 1 tèaspoon ground cumin
- 1 tèaspoon baking powdèr
- 1 to 2 limès, cut into wèdgès
- Hot pèppèr saucè, for sèrving
![]() |
| Mexican Fried Chicken |
INSTRUCTIONS
- 1To brinè thè chickèn, in a largè gallon-sizèd zippèrèd plastic bag, combinè thè buttèrmilk, salt, garlic, and orègano. Closè thè bag and shakè to combinè. Add thè chickèn and placè in a shallow bowl or dish. Covèr and rèfrigèratè for 4–8 hours.
- 2In a largè, hèavy saucèpan or Dutch ovèn, pour oil to a dèpth of 2–3 inchès. Hèat ovèr high hèat to 325°F on a dèèp-frying thèrmomètèr. Placè a largè wirè rack on a rimmèd baking shèèt nèxt to thè stovè.
- ...........................
- ...........................
Gèt Full Rècipès... chowhound.com


Comments
Post a Comment