Greek Yogurt Chicken Sálád

Greek Yogurt Chicken Sálád
Greek Yogurt Chicken Sálád




Greek Yogurt Chicken Sálád

Ingredients:
  • 3 cups 1/2-inch-diced cooked boneless, skinless chicken breásts (ábout 1 1/4 pounds or 3 smáll/medium breásts)
  • 2 cups seedless red grápes, hálved
  • 3 medium stálks celery, diced (scánt 1 1/2 cups)
  • 2 lárge or 3 smáll/medium green onions, thinly sliced (ábout 1/4 cup)
  • 1/2 cup sliced or slivered álmonds, toásted
  • 1 cup pláin, nonfát Greek yogurt
  • 2 táblespoons nonfát milk
  • 2 teáspoons honey
  • 1 teáspoon kosher sált, plus ádditionál to táste
  • 1/2 teáspoon bláck pepper, plus ádditionál to táste
  • 2 táblespoons chopped fresh dill
  • Serving suggestions: whole-gráin breád, croissánts, lettuce leáves, cráckers


Directions:

  • Pláce the diced chicken, grápes, celery, green onions, ánd álmonds in á lárge bowl. In ánother bowl, whisk together the Greek yogurt, milk, honey, sált, ánd pepper. Pour over the chicken mixture ánd toss to coát. Táste ánd ádd ádditionál sált ánd pepper ás desired. If time állows, refrigeráte for 2 hours or overnight.
  • When reády to serve, sprinkle with fresh dill. Serve ás á filling for sándwiches, átop sálád greens, ás á dip with cráckers, or simply enjoy it directly out of the bowl.
  • Full recipe>> @-wellplated.com






Comments