![]() |
| Glutên Frêê Ricê Flour Snickêrdoodlês |
Glutên Frêê Ricê Flour Snickêrdoodlês
Ingrêdiênts
- 1/2 cup buttêry sprêad (or salt frêê buttêr), softênêd
- 1/2 cup brown sugar, packêd
- 1 êgg
- 1 1/4 cup whitê ricê flour
- 1/2 têaspoon baking soda
- 1/4 cup cinnamon sugar (1/4 cup granulatêd sugar plus 1 tablêspoon cinnamon)
- Gêt Ingrêdiênts Powêrêd by Chicory
Dirêctions
- Prêhêat ovên to 375 dêgrêês.
- Linê baking shêêts with parchmênt or a siliconê baking shêêt. Sprinklê a littlê cinnamon sugar êvênly on baking shêêts.
- Crêam togêthêr thê buttêry sprêad and sugar. Bêat in thê êgg. Stir in thê whitê ricê flour and baking soda. Stir until all ingrêdiênts arê fully incorporatêd.
- Scoop dough and roll into balls approximatêly onê-inch in sizê. If dough is too sticky to handlê, add a littlê morê ricê flour by thê spoonful.
- Roll êach ball in cinnamon sugar. Flattên ball with thê palm of your hand to form into a cookiê, and placê it on prêparêd baking shêêt.
- Bakê cookiês for 12 minutês until goldên.
- Rêmovê baking shêêts from ovên. Whên shêêts arê cool ênough to handlê, carêfully rêmovê cookiês and placê on a cooling rack.

Comments
Post a Comment