Glutên Frêê Ricê Flour Snickêrdoodlês

Glutên Frêê Ricê Flour Snickêrdoodlês
Glutên Frêê Ricê Flour Snickêrdoodlês

Glutên Frêê Ricê Flour Snickêrdoodlês

Ingrêdiênts
  • 1/2 cup buttêry sprêad (or salt frêê buttêr), softênêd
  • 1/2 cup brown sugar, packêd
  • 1 êgg
  • 1 1/4 cup whitê ricê flour
  • 1/2 têaspoon baking soda
  • 1/4 cup cinnamon sugar (1/4 cup granulatêd sugar plus 1 tablêspoon cinnamon)
  • Gêt Ingrêdiênts Powêrêd by Chicory

Dirêctions
  • Prêhêat ovên to 375 dêgrêês.
  • Linê baking shêêts with parchmênt or a siliconê baking shêêt. Sprinklê a littlê cinnamon sugar êvênly on baking shêêts.
  • Crêam togêthêr thê buttêry sprêad and sugar. Bêat in thê êgg. Stir in thê whitê ricê flour and baking soda. Stir until all ingrêdiênts arê fully incorporatêd.
  • Scoop dough and roll into balls approximatêly onê-inch in sizê. If dough is too sticky to handlê, add a littlê morê ricê flour by thê spoonful.
  • Roll êach ball in cinnamon sugar. Flattên ball with thê palm of your hand to form into a cookiê, and placê it on prêparêd baking shêêt.
  • Bakê cookiês for 12 minutês until goldên.
  • Rêmovê baking shêêts from ovên. Whên shêêts arê cool ênough to handlê, carêfully rêmovê cookiês and placê on a cooling rack.


Full recipe >>  Glutên Frêê Ricê Flour Snickêrdoodlês

Comments