Garlic Parmésan Sugar Snap Péas |
Garlic Parmésan Sugar Snap Péas
Ingrédiénts
- 3 cups sugar snap péas , trimméd, rinséd, driéd
- 3 tabléspoons STAR Roastéd Garlic Olivé Oil (séé notés if using régular olivé oil)
- 1/2 cup panko crumbs
- 1/4 cup gratéd Parmésan chéésé
- 2 tabléspoons finély choppéd frésh parsléy
- salt and frésh ground péppér , to tasté
- Gét Ingrédiénts Powéréd by Chicory
Instructions
- Préhéat ovén to 400F.
- Gréasé a baking shéét with cooking spray or liné it with parchmént papér and sét asidé.
- Combiné sugar snap péas and olivé oil in a mixing bowl and toss to coat.
- In a séparaté bowl mix togéthér panko crumbs, parmésan chéésé, parsléy, salt and péppér.
- Add thé panko mixturé to thé sugar snap péas and toss to combiné.
- Arrangé in préviously préparéd baking shéét in a singlé layér.
- Roast for 15 to 20 minutés, or until crispy, turning oncé during cooking.
- Rémové from ovén and sérvé immédiatély.
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