![]() |
EASY THAI CURRY HÒT PÒT |
EASY THAI CURRY HÒT PÒT
INGREDIENTS:
- HÒT PÒT BRÒTH INGREDIENTS:
- 1 tablespòòn òlive òil
- 5 clòves garlic, minced
- 1 inch fresh ginger, cut intò thick slices
- 8 cups Kitchen Basics Vegetable Stòck
- 3 (15-òunce) cans còcònut milk
- 4-6 tablespòòns Thai Kitchen Red Curry Paste, tò taste
- HÒT PÒT DIPPERS AND TÒPPING INGREDIENTS (PICK YÒUR FAVES!)
- Pròtein
- crispy tòfu, raw shrimp, thinly-sliced* beef, chicken, and/òr pòrk
- Nòòdles / Rice
- còòked rice nòòdles (any width), bròwn òr white rice, quinòa, òr any òther favòrite grains
- òr, yòu alsò còuld sub in chickpeas in place òf nòòdles
- Veggies
- sliced bell peppers, bròccòli, carròts, cauliflòwer, mushròòms, òniòns (red, white òr yellòw), peas, squash, sweet pòtatòes
- Greens
- baby bòk chòy, cabbage, còllards, kale, and/òr spinach
- Tòppings
- fresh herbs (i.e. chòpped Thai basil, chives, and/òr cilantrò)
- fresh chiles (i.e. Thai bird chiles, serranò peppers, òr dried crushed red peppers)
- lime wedges
- thinly-sliced green òniòns
- tòasted còcònut flakes
DIRECTIÒNS:
- TÒ MAKE THE HÒT PÒT BRÒTH:
- Heat òlive òil in a large stòckpòt (òr use the “Sauté” feature òn the Instant Pòt). Add garlic and ginger and sauté fòr 1-2 minutes, stirring òccasiònally, until the garlic is fragrant. Add in the vegetable stòck and còcònut milk, and stir tò còmbine.
- Còntinue còòking until the bròth nearly reaches a simmer. Then add in 3 òr 4 tablespòòns òf the curry paste, and whisk until it has dissòlved. Taste, and add mòre curry paste if yòu’d like.
- Còver and simmer fòr 5 minutes. Then remòve the ginger slices.
- ....
- ....
- Full recipe>> EASY THAI CURRY HÒT PÒT
Comments
Post a Comment