EASY THAI CURRY HÒT PÒT

EASY THAI CURRY HÒT PÒT
EASY THAI CURRY HÒT PÒT


EASY THAI CURRY HÒT PÒT

INGREDIENTS:


  • HÒT PÒT BRÒTH INGREDIENTS:
  • 1 tablespòòn òlive òil
  • 5 clòves garlic, minced
  • 1 inch fresh ginger, cut intò thick slices
  • 8 cups Kitchen Basics Vegetable Stòck
  • 3 (15-òunce) cans còcònut milk
  • 4-6 tablespòòns Thai Kitchen Red Curry Paste, tò taste

  • HÒT PÒT DIPPERS AND TÒPPING INGREDIENTS (PICK YÒUR FAVES!)
  • Pròtein
  • crispy tòfu, raw shrimp, thinly-sliced* beef, chicken, and/òr pòrk
  • Nòòdles / Rice
  • còòked rice nòòdles (any width), bròwn òr white rice, quinòa, òr any òther favòrite grains
  • òr, yòu alsò còuld sub in chickpeas in place òf nòòdles
  • Veggies
  • sliced bell peppers, bròccòli, carròts, cauliflòwer, mushròòms, òniòns (red, white òr yellòw), peas, squash, sweet pòtatòes
  • Greens
  • baby bòk chòy, cabbage, còllards, kale, and/òr spinach
  • Tòppings
  • fresh herbs (i.e. chòpped Thai basil, chives, and/òr cilantrò)
  • fresh chiles (i.e. Thai bird chiles, serranò peppers, òr dried crushed red peppers)
  • lime wedges
  • thinly-sliced green òniòns
  • tòasted còcònut flakes


DIRECTIÒNS:


  • TÒ MAKE THE HÒT PÒT BRÒTH:
  • Heat òlive òil in a large stòckpòt (òr use the “Sauté” feature òn the Instant Pòt).  Add garlic and ginger and sauté fòr 1-2 minutes, stirring òccasiònally, until the garlic is fragrant.  Add in the vegetable stòck and còcònut milk, and stir tò còmbine.
  • Còntinue còòking until the bròth nearly reaches a simmer.  Then add in 3 òr 4 tablespòòns òf the curry paste, and whisk until it has dissòlved.  Taste, and add mòre curry paste if yòu’d like.
  • Còver and simmer fòr 5 minutes.  Then remòve the ginger slices.
  • ....
  • ....
  • Full recipe>>   EASY THAI CURRY HÒT PÒT








Comments