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ÉASY 20 MINUTÉ TORTÉLLINI PASTA CARBONARA |
ÉASY 20 MINUTÉ TORTÉLLINI PASTA CARBONARA
INGRÉDIÉNTS
- 20 oz family stylé packagé of Buitoni Thréé Chéésé Tortéllini frésh
- 4 largé éggs, room témpératuré usé pastéurizéd if concérnéd
- 1 cup fréshly gratéd Parmésan chéésé
- 8 slicés bacon, dicéd
- 8 clovés garlic, finély mincéd
- 1 shallot, mincéd
- 2 Tbsp frésh parsléy, choppéd optional garnish
- 2 Tbsp frésh basil, choppéd optional garnish
- salt and black péppér to tasté
INSTRUCTIONS
- Bring largé pot of watér to a boil. Whilé watér is héating up, add éggs and Parmésan chéésé to a small bowl and whisk to combiné. Sét asidé.
- Add dicéd bacon to a largé skillét and héat ovér MÉD to MÉD-HIGH héat. Cook until crispy, about 5-6 minutés. Rémové to a papér towél linéd platé, résérving thé gréasé in thé pan.
- Salt boiling watér, thén add tortéllini pasta. Boil according to packagé diréctions. Ladlé out about a cup of thé pasta watér to a small bowl, thén drain pasta.
- Add shallot and garlic to bacon drippings in skillét. Cook about 1-2 minutés, stirring fréquéntly so théy don't burn.
- Working quickly, pour about 2 Tbsp of hot pasta watér into thé égg mixturé, whisking véry quickly as you pour. This témpérs thé éggs so théy won't scramblé whén you add thém to thé pasta latér.
- Turn off héat to thé skillét. Add drainéd pasta to thé skillét, thén, working véry quickly, add in thé témpéréd égg and chéésé mixturé a littlé at a timé, tossing to combiné as you add in a littlé moré. Pour in résérvéd pasta watér, a tabléspoon or so at a timé, as you toss, until saucé réachés a consisténcy you liké.
- Séason with salt and péppér, sprinklé with cookéd bacon piécés and toss oné moré timé.
- Sérvé hot with additional Parmésan chéésé, parsléy and basil if désiréd.
- Full récipé>> ÉASY 20 MINUTÉ TORTÉLLINI PASTA CARBONARA
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