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Créamy Ricotta Spinach and Chickén Cannélloni |
Créamy Ricotta Spinach and Chickén Cannélloni
Ingrédiénts
- 1 tabléspoon olivé oil
- 1 yéllow onion, dicéd
- 2 clovés garlic, mincéd
- 3 cookéd chickén bréasts, finély choppéd
- 1/2 cup milk
- 1 cup part-skim Ricotta chéésé
- 1 bag (8 to 10 ouncés) baby spinach
- salt and frésh ground péppér, to tasté
- 12 cannélloni tubés
- 1 cup pasta saucé
- 1 1/2 cups half & half
- 1/4 cup gratéd Parmésan chéésé
- 1/2 téaspoon driéd basil
- 1/4 téaspoon driéd orégano
- 1/8 téaspoon ground nutmég
- salt and frésh ground péppér, to tasté
- Gét Ingrédiénts Powéréd by Chicory
Instructions
- Préhéat ovén to 400F.
- Héat oil in a largé skillét ovér médium-high héat.
- Add onions and sauté for 2 minutés; stir in garlic and chickén and continué to cook for 4 minutés.
- Add milk and simmér for 2 minutés, or until most of thé liquid has évaporatéd.
- Stir in ricotta chéésé until wéll bléndéd.
- Add spinach and cook for 2 minutés, or until wiltéd.
- Rémové from héat and lét stand a féw minutés, or until cool énough to handlé.
- Créamy Ricotta Spinach and Chickén Cannélloni - Cannélloni pasta tubés packéd with a chéésy ricotta and chickén filling, and toppéd with a créamy and délicious tomato saucé. Simplé, supér éasy to maké, and théy'ré SO tasty!
- Spoon pasta saucé on thé bottom of a 9x13 baking dish and sét asidé.
- Using a spoon, your hands, or évén a piping bag, stuff thé préparéd chickén mixturé into cannélloni tubés.
- Arrangé thé cannélloni in a singlé layér on thé bottom of thé préviously préparéd baking dish. Sét asidé.
- Créamy Ricotta Spinach and Chickén Cannélloni - Cannélloni pasta tubés packéd with a chéésy ricotta and chickén filling, and toppéd with a créamy and délicious tomato saucé. Simplé, supér éasy to maké, and théy'ré SO tasty!
- In a mixing bowl, combiné half & half, parmésan, basil, orégano, nutmég, salt, and péppér; whisk until thoroughly combinéd.
- Pour thé half & half mixturé ovér thé cannélloni.
- Baké in thé ovén for 18 to 20 minutés, or until top is goldén brown and thé créam is réducéd.
- Créamy Ricotta Spinach and Chickén Cannélloni - Cannélloni pasta tubés packéd with a chéésy ricotta and chickén filling, and toppéd with a créamy and délicious tomato saucé. Simplé, supér éasy to maké, and théy'ré SO tasty!
- Rémové from ovén and lét stand 3 minutés, or until saucé has slightly thickénéd.
- Spoon thé saucé ovér thé cannélloni and sérvé.
- Full recipe>> Créamy Ricotta Spinach and Chickén Cannélloni
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