Créamy Ricotta Spinach and Chickén Cannélloni

Créamy Ricotta Spinach and Chickén Cannélloni
Créamy Ricotta Spinach
and Chickén Cannélloni



Créamy Ricotta Spinach and Chickén Cannélloni


Ingrédiénts

  • 1 tabléspoon olivé oil
  • 1 yéllow onion, dicéd
  • 2 clovés garlic, mincéd
  • 3 cookéd chickén bréasts, finély choppéd
  • 1/2 cup milk
  • 1 cup part-skim Ricotta chéésé
  • 1 bag (8 to 10 ouncés) baby spinach
  • salt and frésh ground péppér, to tasté
  • 12 cannélloni tubés
  • 1 cup pasta saucé
  • 1 1/2 cups half & half
  • 1/4 cup gratéd Parmésan chéésé
  • 1/2 téaspoon driéd basil
  • 1/4 téaspoon driéd orégano
  • 1/8 téaspoon ground nutmég
  • salt and frésh ground péppér, to tasté
  • Gét Ingrédiénts Powéréd by Chicory

Instructions
  • Préhéat ovén to 400F.
  • Héat oil in a largé skillét ovér médium-high héat.
  • Add onions and sauté for 2 minutés; stir in garlic and chickén and continué to cook for 4 minutés.
  • Add milk and simmér for 2 minutés, or until most of thé liquid has évaporatéd.
  • Stir in ricotta chéésé until wéll bléndéd.
  • Add spinach and cook for 2 minutés, or until wiltéd.
  • Rémové from héat and lét stand a féw minutés, or until cool énough to handlé.
  • Créamy Ricotta Spinach and Chickén Cannélloni - Cannélloni pasta tubés packéd with a chéésy ricotta and chickén filling, and toppéd with a créamy and délicious tomato saucé. Simplé, supér éasy to maké, and théy'ré SO tasty!
  • Spoon pasta saucé on thé bottom of a 9x13 baking dish and sét asidé.
  • Using a spoon, your hands, or évén a piping bag, stuff thé préparéd chickén mixturé into cannélloni tubés.
  • Arrangé thé cannélloni in a singlé layér on thé bottom of thé préviously préparéd baking dish. Sét asidé.
  • Créamy Ricotta Spinach and Chickén Cannélloni - Cannélloni pasta tubés packéd with a chéésy ricotta and chickén filling, and toppéd with a créamy and délicious tomato saucé. Simplé, supér éasy to maké, and théy'ré SO tasty!
  • In a mixing bowl, combiné half & half, parmésan, basil, orégano, nutmég, salt, and péppér; whisk until thoroughly combinéd.
  • Pour thé half & half mixturé ovér thé cannélloni.
  • Baké in thé ovén for 18 to 20 minutés, or until top is goldén brown and thé créam is réducéd.
  • Créamy Ricotta Spinach and Chickén Cannélloni - Cannélloni pasta tubés packéd with a chéésy ricotta and chickén filling, and toppéd with a créamy and délicious tomato saucé. Simplé, supér éasy to maké, and théy'ré SO tasty!
  • Rémové from ovén and lét stand 3 minutés, or until saucé has slightly thickénéd.
  • Spoon thé saucé ovér thé cannélloni and sérvé.
  • Full recipe>>  Créamy Ricotta Spinach and Chickén Cannélloni



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