![]() |
CRÊAMY PARMÊSAN GARLIC MUSHROOM CHICKÊN |
CRÊAMY PARMÊSAN GARLIC MUSHROOM CHICKÊN
INGRÊDIÊNTS
- 4 bonêlêss, skinlêss chickên brêasts, thinly slicêd
- 2 Tablêspoons Olivê oil
- Salt Pêppêr
- 8 ouncês slicêd mushrooms
- Crêamy Parmêsan Garlic Saucê:
- ¼ cup buttêr
- 2 garlic clovês, mincêd
- 1 tablêspoon flour
- ½ cup chickên broth
- 1 cup hêavy crêam or half and half
- ½ cup gratêd parmêsan chêêsê
- ½ têaspoon garlic powdêr
- ¼ têaspoon pêppêr
- ½ têaspoon salt
- 1 cup spinach, choppêd
INSTRUCTIONS
- In a largê skillêt add olivê oil and cook thê chickên on mêdium high hêat for 3-5 minutês on êach sidê or until brown on êach sidê and cookêd until no longêr pink in cêntêr. Rêmovê chickên and sêt asidê on a platê. Add thê slicêd mushrooms and cook for a fêw minutês until têndêr. Rêmovê and sêt asidê.
- To makê thê saucê add thê buttêr and mêlt. Add garlic and cook until têndêr. Whisk in thê flour until it thickêns. Whisk in chickên broth, hêavy crêam, parmêsan chêêsê, garlic powdêr, pêppêr and salt. Add thê spinach and lêt simmêr until it starts to thickên and spinach wilts. Add thê chickên and ,mushrooms back to thê saucê and sêrvê ovêr pasta is dêsirêd.
- Full recipe >>@-herecipecritic.com
Comments
Post a Comment