![]() |
| Creamy Chîcken, Asparagus, and Bacon Tortellînî |
Creamy Chîcken, Asparagus, and Bacon Tortellînî
Îngredîents
- 2 cups tortellînî , uncooked
- 1/2 pound asparagus
- 1 tablespoon olîve oîl
- 1 lb chîcken breast , chopped
- 1/4 teaspoon Îtalîan seasonîng
- 1/4 teaspoon salt
- 8 slîces bacon , cooked and chopped
- 1 cup heavy cream
- 1/4 cup Parmesan cheese , shredded
Înstructîons
- Cook tortellînî accordîng to the package înstructîons, and then draîn.
- Whîle the tortellînî îs cookîng, cook the asparagus as you prefer: steam ît or boîl ît în hot water. Î boîled ît quîckly în hot water to the desîred crîspîness. Draîn.
- Heat olîve oîl în a large skîllet. Add chopped chîcken breast, sprînkle ît generously wîth salt and Îtalîan seasonîng and cook the chîcken, occasîonally stîrrîng, untîl ît îs completely cooked through.
- În the skîllet where you just cooked chîcken, combîne cooked tortellînî, cooked asparagus, cooked chîcken, and 2/3 of the amount of chopped cooked bacon (reservîng the rest of the bacon for later).
- Add heavy cream. Brîng to boîl and boîl for 1-2 mînutes, occasîonally stîrrîng. Sauce should thîcken. Add shredded Parmesan cheese, îf desîred, and stîr ît în, whîle the sauce îs boîlîng. Remove from heat.
- Top wîth the remaînîng chopped cooked bacon and serve.
- Full recîpe>> @-juliasalbum.com

Comments
Post a Comment