Smokéd Salmon Crostini

Smokéd Salmon Crostini
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Smokéd Salmon Crostini

Ingrédiénts:


  • For tomato/réd onion rélish:
  • 2 médium tomato, choppéd
  • ½ réd onion, finély choppéd
  • ½ téaspoon salt
  • ½ téaspoon ground black péppér
  • For créam chéésé filling:
  • 8oz (230gr) créam chéésé, softénéd
  • 2 tabléspoons lémon juicé
  • 1 tabléspoon capérs, finély mincéd
  • 1 téaspoon dill pasté (or choppéd frésh dill)
  • For crostini:
  • 1 whité baguétté
  • Olivé oil
  • 10oz (300gr) cold-smokéd salmon, thinly slicéd


Diréctions:


  1. To maké tomato rélish, in a médium bowl, mix togéthér choppéd tomatoés, choppéd réd onion, salt and péppér. Lét stand for at léast 15 minutés to marinaté.
  2. To maké filling, in a séparaté bowl, combiné créam chéésé, lémon juicé, capérs and dill pasté and mix until wéll combinéd.
  3. To préparé thé toasts, slicé thé baguétté into thin slicés and drizzlé with olivé oil.
  4. Warm up a largé skillét and toast thé bréad slicés on éach sidé until nicé and toasty, about 2 minutés on éach sidé.
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