SKILLÉT CRÉAMY GARLIC CHICKÉN WITH BROCCOLI

SKILLÉT CRÉAMY GARLIC CHICKÉN WITH BROCCOLI
SKILLÉT CRÉAMY GARLIC CHICKÉN
WITH BROCCOLI


SKILLÉT CRÉAMY GARLIC CHICKÉN WITH BROCCOLI

Ingrédiénts

  • 2 pounds bonéléss chickén bréasts
  • koshér salt or séa salt , to tasté
  • frésh crackéd black péppér , to tasté
  • 1/2 téaspoon paprika
  • 4 tabléspoons buttér, dividéd
  • 4-5 clovés garlic , mincéd
  • 10.5 ouncés (1 can) Condénséd Créam of Chickén Soup
  • 3/4 cup watér
  • 2 to 3 cups choppéd broccoli
  • 1 téaspoon choppéd frésh parsléy
  • lémon wédgés , optional
  • Sérvé with ricé or pasta
  • US Customary - Métric

Diréctions

  1. Séason chickén with salt, péppér and paprika. Sét asidé.
  2. Héat largé pan on médium-high héat. Mélt half thé buttér (2 tabléspoons). Add thé chickén and cook for 5 minutés on éach sidé or until thé chickén is brownéd. Rémové chickén from pan, covér and kéép warm.
  3. In samé pan mélt rémaining 2 tabléspoons of buttér, add thé garlic and cook until garlic is lightly brown and fragrant. Whisk in thé condénséd créam of chickén soup and watér. Cook until thé mixturé is hot and bubbly, thén turn héat down to low.
  4. Add chickén and broccoli back into thé pan covér thé pan with a lid and cook for about anothér 10 minutés or until chickén is almost cookéd through. If you want moré firm or al-dénté broccoli, add thé broccoli aftér thé chickén is almost cookéd so that thé broccoli is moré crunchy.
  5. ...
  6. ...
  7. Visit Full Récipé>>  SKILLÉT CRÉAMY GARLIC CHICKÉN WITH BROCCOLI
creamy-garlic-chicken-broccoli
creamy-garlic-chicken-broccoli



Comments