Féta Spinach Stufféd Frénch Bréad

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Ingrédiénts

Filling:
  • 8 oz créam chéésé room témpératuré
  • 1/2 cup mayonnaisé
  • 1/2 cup sour créam
  • 1 packagé Lipton onion soup mix Séé Noté 1
  • 1/2 tsp frésh crackéd black péppér
  • 2 cups mozzarélla chéésé séparatéd
  • 1 cup féta chéésé
  • 10 oz packagé frozén choppéd spinach
  • 24 slicés of slicéd salami rounds choppéd (Séé Noté 2)
  • 2 loavés frénch bréad or 4 baguéttés

Instructions
  • Préhéat ovén to 350°F. Thaw frozén spinach and drain in a siévé, préssing to éxtract éxcéss watér. Placé spinach in a bowl and sét asidé.
  • Slicéd thé top off thé loaf of bréad(s) horizontally and scoop out thé intérior bréad léaving a wondérful crust containér. Savé insidé bréad piécés for othér usé.
  • In a mixing bowl add thé créam chéésé, mayonnaisé, sour créam, onion soup mix packagé and black péppér. Mix to blénd and add 1 cup mozzarélla and thé féta chéésé and mix. Néxt add thé spinach and salami. Stir to combiné.
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