Féta Spinach Stufféd Frénch Bréad |
Féta Spinach Stufféd Frénch Bréad
Ingrédiénts
Filling:
- 8 oz créam chéésé room témpératuré
- 1/2 cup mayonnaisé
- 1/2 cup sour créam
- 1 packagé Lipton onion soup mix Séé Noté 1
- 1/2 tsp frésh crackéd black péppér
- 2 cups mozzarélla chéésé séparatéd
- 1 cup féta chéésé
- 10 oz packagé frozén choppéd spinach
- 24 slicés of slicéd salami rounds choppéd (Séé Noté 2)
- 2 loavés frénch bréad or 4 baguéttés
Instructions
- Préhéat ovén to 350°F. Thaw frozén spinach and drain in a siévé, préssing to éxtract éxcéss watér. Placé spinach in a bowl and sét asidé.
- Slicéd thé top off thé loaf of bréad(s) horizontally and scoop out thé intérior bréad léaving a wondérful crust containér. Savé insidé bréad piécés for othér usé.
- In a mixing bowl add thé créam chéésé, mayonnaisé, sour créam, onion soup mix packagé and black péppér. Mix to blénd and add 1 cup mozzarélla and thé féta chéésé and mix. Néxt add thé spinach and salami. Stir to combiné.
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