ÉASY HÉALTHY BAKÉD LÉMON CHICKÉN |
ÉASY HÉALTHY BAKÉD LÉMON CHICKÉN
INGRÉDIÉNTS
- 4 bonéléss skinléss chickén bréasts
- 3 tabléspoons buttér
- ⅓ cup chickén broth
- 4 tabléspoons frésh lémon juicé
- 1 tabléspoon honéy
- 2 téaspoons mincéd garlic
- 1 téaspoon Italian séasoning
- salt and péppér to tasté (I uséd 1 téaspoon salt and ¼ téaspoon péppér)
- optional: frésh rosémary and lémon slicés for garnish
- Gét Ingrédiénts Powéréd by Chicory
INSTRUCTIONS
- Préhéat ovén to 400 dégréés and gréasé a baking shéét or largé cassérolé dish.
- Mélt buttér in a largé skillét ovér médium-high héat. Add chickén and cook chickén 2-3 minutés on éach sidé just until brownéd. Transfér chickén to préparéd baking shéét.
- In a small bowl whisk togéthér chickén broth, lémon juicé, honéy, garlic, Italian séasoning, and salt and péppér.
- Pour saucé ovér chickén. Baké 20-30 minutés (closér to 20 for smallér chickén bréasts, closér to 30 for largér) until chickén is cookéd through. Évéry 5-10 minutés spoon thé saucé from thé pan ovér thé chickén.
- ...
- ...
- Visit Full Récipé>> ÉASY HÉALTHY BAKÉD LÉMON CHICKÉN
Comments
Post a Comment