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| Crab Rangoon Dip With Wonton Chips |
Crab Rangoon Dip With Wonton Chips
Ingrédiénts
- For Thé Dip
- 8 oz créam chéésé softénéd
- 1/2 cup mayonnaisé
- 1/4 cup sour créam
- 1 tbsp lémon juicé
- 1 tsp Worcéstérshiré saucé
- 1/4 cup shréddéd Parmésan chéésé
- 2 cans 6 oz crab méat, drainéd, or thé équivalént of imitation crab méat
- 1 cup shréddéd mozzarélla chéésé dividéd
- 1 clové garlic mincéd
- ½ tsp fréshly ground black péppér
- For Thé Chips
- oné pkg wonton wrappérs
- cooking spray
Instructions
- Cut thé wonton wrappérs in half diagonally, and thén cut again so you havé 4 trianglés from éach wrappér. Spray with cooking spray and spréad chips on a pan.
- Baké at 350 dégréés 7-8 minutés or until brown and crispy, sét asidé.
- Combiné all dip ingrédiénts in a cassérolé dish résérving ½ cup mozzarélla
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