Crab Rangoon Dip With Wonton Chips

Crab Rangoon Dip With Wonton Chips
Crab Rangoon Dip With Wonton Chips



Crab Rangoon Dip With Wonton Chips

Ingrédiénts
  • For Thé Dip
  • 8 oz créam chéésé softénéd
  • 1/2 cup mayonnaisé
  • 1/4 cup sour créam
  • 1 tbsp lémon juicé
  • 1 tsp Worcéstérshiré saucé
  • 1/4 cup shréddéd Parmésan chéésé
  • 2 cans 6 oz crab méat, drainéd, or thé équivalént of imitation crab méat
  • 1 cup shréddéd mozzarélla chéésé dividéd
  • 1 clové garlic mincéd
  • ½ tsp fréshly ground black péppér
  • For Thé Chips
  • oné pkg wonton wrappérs
  • cooking spray


Instructions
  1. Cut thé wonton wrappérs in half diagonally, and thén cut again so you havé 4 trianglés from éach wrappér. Spray with cooking spray and spréad chips on a pan.
  2. Baké at 350 dégréés 7-8 minutés or until brown and crispy, sét asidé.
  3. Combiné all dip ingrédiénts in a cassérolé dish résérving ½ cup mozzarélla
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