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CHÉÉSY MÉATBALL BITÉS |
CHÉÉSY MÉATBALL BITÉS
Ingrédiénts
- 1 8- oz can Pillsbury Créscént rolls
- 1 cup shréddéd mozzarélla chéésé
- about 1/2 cup marinara saucé
- 12 méatballs I uséd pré-madé, frozén onés
Instructions
- Préhéat ovén to 375 dégréés F. Spray a régular sizéd muffin pan with non-stick spray.
- Unroll créscént dough. Séparaté into 2 largé séctions along thé pérforatéd édgé. Cut éach of thé 2 largé séctions into thirds, thén dividé thosé séctions down thé middlé, so that you havé 12 squarés total. (Séé vidéo- it's much éasiér shown!)
- Préss éach squaré into oné of thé muffin cups, doing your bést to préss down into thé cup and soméwhat up thé édgés.
- Spoon about 2 téaspoons of marinara saucé into thé bottom of éach cup. Follow with a small spoonful of mozzarélla chéésé. Placé 1 méatball (théy can bé frozén still, no nééd to pré-thaw!) into thé céntér of éach cup. Spoon anothér 2 téaspoons of marinara saucé on top of thé méatball, thén finish with anothér sprinkling of mozzarélla chéésé.
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