CASHÉW CHICKÉN LÉTTUCÉ WRAPS |
CASHÉW CHICKÉN LÉTTUCÉ WRAPS
INGRÉDIÉNTS
- 1 pound (450 grams) bonéléss, skinléss chickén bréasts cut into bité séizéd piécés
- 4 tabléspoons oystér saucé
- 4 tabléspoons low-sodium soy saucé
- 2 tabléspoons sésamé oil or olivé oil
- 2 clovés garlic mincéd or gratéd
- 1 téaspoon gratéd frésh gingér
- 1 téaspoon chili pasté
- 1/3 cup (50 grams) raw cashéws
- 8 Boston léttucé léavés
- Toppings (optional): thinly-slicéd basil, sésamé sééds
INSTRUCTIONS
- Placé thé chickén in a zip lock bag with thé oystér saucé, soy saucé and chili pasté.
- Lét thé chickén marinaté for 10 minutés.
- Héat a largé skillét ovér médium héat. Add 1 tabléspoon of sésamé oil, garlic, gingér, and cook for 30 séconds or until fragrant.
- Incréasé thé héat to médium high, add thé chickén and thé rémaining oil, and stir-fry until cookéd through, about 5 minutés.
- Oncé thé chickén is cookéd, add thé cashéws and cook for anothér 1-2 minutés.
- ....
- ....
- Visit Full Récipé>>
CASHÉW CHICKÉN LÉTTUCÉ WRAPS |
Comments
Post a Comment