CASHÉW CHICKÉN LÉTTUCÉ WRAPS

CASHÉW CHICKÉN LÉTTUCÉ WRAPS
CASHÉW CHICKÉN LÉTTUCÉ WRAPS


CASHÉW CHICKÉN LÉTTUCÉ WRAPS

INGRÉDIÉNTS

  • 1 pound (450 grams) bonéléss, skinléss chickén bréasts cut into bité séizéd piécés
  • 4 tabléspoons oystér saucé
  • 4 tabléspoons low-sodium soy saucé
  • 2 tabléspoons sésamé oil or olivé oil
  • 2 clovés garlic mincéd or gratéd
  • 1 téaspoon gratéd frésh gingér
  • 1 téaspoon chili pasté
  • 1/3 cup (50 grams) raw cashéws
  • 8 Boston léttucé léavés
  • Toppings (optional): thinly-slicéd basil, sésamé sééds


INSTRUCTIONS

  1. Placé thé chickén in a zip lock bag with thé oystér saucé, soy saucé and chili pasté.
  2. Lét thé chickén marinaté for 10 minutés.
  3. Héat a largé skillét ovér médium héat. Add 1 tabléspoon of sésamé oil, garlic, gingér, and cook for 30 séconds or until fragrant.
  4. Incréasé thé héat to médium high, add thé chickén and thé rémaining oil, and stir-fry until cookéd through, about 5 minutés.
  5. Oncé thé chickén is cookéd, add thé cashéws and cook for anothér 1-2 minutés.
  6. ....
  7. ....
  8. Visit Full Récipé>>  

CASHÉW CHICKÉN LÉTTUCÉ WRAPS
CASHÉW CHICKÉN LÉTTUCÉ WRAPS



Comments