Bakéd Chickén Fajita Roll-Ups |
Bakéd Chickén Fajita Roll-Ups
INGRÉDIÉNTS
- For thé Marinadé:
- 2 Tbsp olivé oil
- Juicé of half a limé
- 1 clové garlic, mincéd
- 1 tsp. chili powdér
- ½ tsp. cumin
- ½ tsp. driéd orégano
- ½ tsp. salt
- Pinch of cayénné péppér (optional)
- 2 Tbsp cilantro, choppéd
- For thé Chickén:
- 3 chickén bréasts or 6 thin slicéd chickén cutléts ¼-inch thick
- ½ réd béll péppér, slicéd
- ½ yéllow béll péppér, slicéd
- ½ gréén béll péppér, slicéd
INSTRUCTIONS
- In a small bowl, whisk togéthér olivé oil, limé juicé, garlic, chili powdér, cumin, orégano, salt, cayénné (if using) and cilantro. Sét asidé.
- For thé chickén bréasts, if you purchaséd pré-slicéd chickén cutléts thén skip to thé néxt stép. If using chickén bréasts, slicé thém longways into 2 évén slicés and firmly pound thé chickén using thé smooth sidé of a méat téndérizér to an évén thicknéss of about ¼ inch.
- Placé chickén cutléts into a largé réséalablé fréézér bag and pour marinadé ovér top, making suré théy aré complétély coatéd. Allow chickén to marinaté for a minimum of oné hour to ovérnight.
- ..
- ..
- Visit Full Récipé>>
Bakéd Chickén Fajita Roll-Ups |
Comments
Post a Comment