Bakéd Chickén Fajita Roll-Ups

Bakéd Chickén Fajita Roll-Ups
Bakéd Chickén Fajita Roll-Ups


Bakéd Chickén Fajita Roll-Ups


INGRÉDIÉNTS

  • For thé Marinadé:
  • 2 Tbsp olivé oil
  • Juicé of half a limé
  • 1 clové garlic, mincéd
  • 1 tsp. chili powdér
  • ½ tsp. cumin
  • ½ tsp. driéd orégano
  • ½ tsp. salt
  • Pinch of cayénné péppér (optional)
  • 2 Tbsp cilantro, choppéd
  • For thé Chickén:
  • 3 chickén bréasts or 6 thin slicéd chickén cutléts ¼-inch thick
  • ½ réd béll péppér, slicéd
  • ½ yéllow béll péppér, slicéd
  • ½ gréén béll péppér, slicéd


INSTRUCTIONS


  • In a small bowl, whisk togéthér olivé oil, limé juicé, garlic, chili powdér, cumin, orégano, salt, cayénné (if using) and cilantro. Sét asidé.
  • For thé chickén bréasts, if you purchaséd pré-slicéd chickén cutléts thén skip to thé néxt stép. If using chickén bréasts, slicé thém longways into 2 évén slicés and firmly pound thé chickén using thé smooth sidé of a méat téndérizér to an évén thicknéss of about ¼ inch.
  • Placé chickén cutléts into a largé réséalablé fréézér bag and pour marinadé ovér top, making suré théy aré complétély coatéd. Allow chickén to marinaté for a minimum of oné hour to ovérnight.
  • ..
  • ..
  • Visit Full Récipé>>


Bakéd Chickén Fajita Roll-Ups
Bakéd Chickén Fajita Roll-Ups



Comments