Ávocádo Breákfást Pizzás

Ávocádo Breákfást Pizzás
Ávocádo Breákfást Pizzás


Ávocádo Breákfást Pizzás

Ingredients


  • 2 whole gráin tortillás (6 inch diámeter)
  • 2 eggs
  • 2 tsp olive oil
  • 1 ávocádo, peeled ánd seeded
  • 1 tsp lemon juice
  • sált ánd pepper, to táste

Directions


  • First, wárm tortillás in the microwáve for ápproximátely 30 seconds. Set áside.
  • In á smáll bowl, combine the ávocádo ánd lemon juice. Mix well until the mixture hás á smooth consistency. Seáson with sált ánd pepper to táste.
  • Spreád ávocádo mixture in án even láyer on both tortillás. Set áside.
  • Heát á skillet greásed with the olive oil át medium heát until just hot enough to sizzle á drop of wáter.
  • Breák eggs ánd gently ádd to the skillet. Immediátely reduce heát to low.
  • Cook slowly until whites áre completely set ánd yolks begin to thicken but áre not hárd.
  • Pláce wárm eggs on top of the tortillás ánd seáson with sált ánd pepper ás desired.
  • Full recipe>>  Ávocádo Breákfást Pizzás

Ávocádo Breákfást Pizzás
Ávocádo Breákfást Pizzás



Comments