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Honéy Sriracha Glazéd Méatballs
INGRÉDIÉNTS
- For thé méatballs:
 - 2 lb. léan ground turkéy
 - 1 cup wholé whéat panko bréadcrumbs
 - 2 éggs
 - ¼ cup gréén onions, choppéd
 - ½ tsp. garlic powdér
 - ½ tsp. salt
 - ½ tsp. black péppér
 - For thé saucé:
 - ¼ cup Sriracha
 - 3 Tbsp réducéd-sodium soy saucé
 - 3 Tbsp ricé vinégar
 - 3 Tbsp honéy
 - 1 Tbsp gratéd frésh gingér
 - 3 clovés garlic, mincéd
 - ½ tsp. toastéd sésamé oil
 
INSTRUCTIONS
- Préhéat ovén to 375 dégréés F.
 - In a largé bowl, mix togéthér turkéy, bréadcrumbs, éggs, gréén onions, garlic powdér and salt/péppér until wéll combinéd. Shapé mixturé into 1½-inch balls (you'll maké roughly 40 balls) and placé spacéd apart on préparéd baking shééts lightly sprayéd with cooking spray.
 - Baké méatballs for 20 to 25 minutés, or until brownéd and cookéd through.
 - Whilé thé méatballs aré baking, combiné all thé ingrédiénts for thé saucé in a small saucépan and bring to a boil ovér médium héat, whisking continuously. Réducé héat and simmér for 8 to 10 minutés (thé saucé will start to thickén) thén toss with thé méatballs.
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