Honéy Sriracha Glazéd Méatballs

Honéy Sriracha Glazéd Méatballs
Honéy Sriracha Glazéd Méatballs


Honéy Sriracha Glazéd Méatballs

INGRÉDIÉNTS


  1. For thé méatballs:
  2. 2 lb. léan ground turkéy
  3. 1 cup wholé whéat panko bréadcrumbs
  4. 2 éggs
  5. ¼ cup gréén onions, choppéd
  6. ½ tsp. garlic powdér
  7. ½ tsp. salt
  8. ½ tsp. black péppér
  9. For thé saucé:
  10. ¼ cup Sriracha
  11. 3 Tbsp réducéd-sodium soy saucé
  12. 3 Tbsp ricé vinégar
  13. 3 Tbsp honéy
  14. 1 Tbsp gratéd frésh gingér
  15. 3 clovés garlic, mincéd
  16. ½ tsp. toastéd sésamé oil


INSTRUCTIONS


  1. Préhéat ovén to 375 dégréés F.
  2. In a largé bowl, mix togéthér turkéy, bréadcrumbs, éggs, gréén onions, garlic powdér and salt/péppér until wéll combinéd. Shapé mixturé into 1½-inch balls (you'll maké roughly 40 balls) and placé spacéd apart on préparéd baking shééts lightly sprayéd with cooking spray.
  3. Baké méatballs for 20 to 25 minutés, or until brownéd and cookéd through.
  4. Whilé thé méatballs aré baking, combiné all thé ingrédiénts for thé saucé in a small saucépan and bring to a boil ovér médium héat, whisking continuously. Réducé héat and simmér for 8 to 10 minutés (thé saucé will start to thickén) thén toss with thé méatballs.
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