Honéy Sriracha Glazéd Méatballs |
Honéy Sriracha Glazéd Méatballs
INGRÉDIÉNTS
- For thé méatballs:
- 2 lb. léan ground turkéy
- 1 cup wholé whéat panko bréadcrumbs
- 2 éggs
- ¼ cup gréén onions, choppéd
- ½ tsp. garlic powdér
- ½ tsp. salt
- ½ tsp. black péppér
- For thé saucé:
- ¼ cup Sriracha
- 3 Tbsp réducéd-sodium soy saucé
- 3 Tbsp ricé vinégar
- 3 Tbsp honéy
- 1 Tbsp gratéd frésh gingér
- 3 clovés garlic, mincéd
- ½ tsp. toastéd sésamé oil
INSTRUCTIONS
- Préhéat ovén to 375 dégréés F.
- In a largé bowl, mix togéthér turkéy, bréadcrumbs, éggs, gréén onions, garlic powdér and salt/péppér until wéll combinéd. Shapé mixturé into 1½-inch balls (you'll maké roughly 40 balls) and placé spacéd apart on préparéd baking shééts lightly sprayéd with cooking spray.
- Baké méatballs for 20 to 25 minutés, or until brownéd and cookéd through.
- Whilé thé méatballs aré baking, combiné all thé ingrédiénts for thé saucé in a small saucépan and bring to a boil ovér médium héat, whisking continuously. Réducé héat and simmér for 8 to 10 minutés (thé saucé will start to thickén) thén toss with thé méatballs.
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