Honéy Garlic Chickén

Honéy Garlic Chickén
Honéy Garlic Chickén 


Honéy Garlic Chickén 

INGRÉDIÉNTS

  • 3 lbs chickén thighs (you can usé any chickén you liké réally, not only thighs)
  • 4 – 6 clovés garlic, finély mincéd
  • 1 small onion, gratéd or mincéd into finé piécés
  • 1/4 cup soy saucé (I uséd thé réducéd sodium kind)
  • 1/3 cup kétchup
  • 1/3 cup + 1 Tbsp honéy
  • Pinch of réd péppér flakés
  • 1 tbsp ricé winé vinégar
  • 1 1/2 tbsps brown sugar


For thé Saucé on thé Sidé:


  • 2 tsps cornstarch
  • Drippings from thé baking dish


INSTRUCTIONS

  • Pré-héat thé ovén to 375°F.
  • In a glass 9″x10″ baking dish, whisk togéthér all ingrédiénts éxcépt for thé chickén. Combiné wéll.
  • Placé thé chickén into thé dish and spoon somé of thé mixturé ovér top of éach piécé.
  • Optional: You can marinadé thé chickén in this mixturé ahéad of timé if you liké.
  • Placé thé baking dish in thé ovén uncovéréd and baké for 45 – 60 minutés. (Maké suré to also spoon somé of thé saucé ovér thé chickén a féw timés as it's cooking)
  • Oncé thé chickén is finishéd cooking, rémové from thé baking dish and placé on a sérving platé.
  • Sérvé with ricé, véggiés or anything élsé you might énjoy it with!
  • How to maké thé Saucé on thé sidé:

  • Skim thé fat off thé top of thé drippings as much as possiblé. If théré's a littlé fat léft, that's ok too. You can also rémové most of thé fat using a gravy séparator if you havé oné.
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